Vaš partner...

O nama

Spegra d.o.o.

Od svog osnivanja 1989. godine, pa sve do danas SPEGRA d.o.o. bavi se, isključivo, izvođenjem specijalnih građevinskih radova. U svim tim godinama imali smo sreću raditi na velikom broju najrazličitijih poslova, od poslova na zaštiti kulturne baštine do vrlo složenih inženjerskih sanacija.

Tijekom vremena posebnu pažnju smo posvećivali nabavci suvremene opreme za izvođenje sanacijskih radova, od visokotlačnih pumpi i pripadajućih robotiziranih uređaja za pripremu reprofilirajućih površina metodom hidrodemoliranja, strojeva za nanošenje morta mokrim postupkom, pumpi za injektiranje svih vrsta i sve ostale opreme, alata i vozila.

Možemo kazati da nam stručni kadar i najsuvremenija oprema koju posjedujemo omogućava izvođenje vrlo zahtjevnih i najsloženijih inženjerskih sanacija. Većinu naših poslova obavljali smo samostalno, ali isto tako, veliki je broj sanacija koje smo izvodili kao podizvoditelj dijela projektnog rješenja.


Dosadašnje reference predstavljaju nam obvezu za buduće radove.


S osobitim poštovanjem,

Vaš partner suvremene obnove - Spegra d.o.o.

Koliko god imponira biti prvi u nečemu, toliko je to i zahtjevno jer smo si nametnuli lidersku ulogu koju je puno teže održavati nego postići, baš kao i titule prvaka u sportu

Rectangle 16 (1).png

mr.sc. Berislav Borovina dipl.ing.građ.

ČLAN UPRAVE

Certifikati

Untitled design (62).jpg
Untitled design (59).jpg

Nagrade